Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A káosz egyensúlya
  2008-01-23 00:10:59, szerda
 
  A káosz egyensúlya


2008.01.22.

Mi a veszélyesebb a káosznál, és anarchiánál? Mi pusztítóbb a elmékben megfogant erkölcstelenségnek, és leépülésnek? Az egyensúly! Ha a politikai erkölcstelenség, felelősség vállalás, és káosz egyensúlyban van a politikai erők között, akkor senkinek sem tűnik fel, hogy baj van. Ha két ellentétes (ám pusztító) hullám egymásnak feszül, kioltják egymást, és a víz felszíne simának tűnik. De Isten óvja azt, aki ebben a vízben fürdőzni akar. Bizony hazánk olyan sötét mélységbe zuhant, hogy a káosz az ellentétes politikai oldalak között egyensúlyban van, így a felületes szemlélő a parlamenti pártok közül választ, mert nem látja: az egyik oldal X pártja pontosan egy másik ellenpólussal rendelkezik Y párt személyében. Így a totális káosz teljes nyugalmat áraszt. A választó pedig választ! De tegyük hozzá, bármelyikre is adja a voksát, rossz helyre kerül a bizalma. Pontosan a 19. éve mélyül ez a válság, hamarosan elpusztul a test ebben a fertőzésben!

Tekintsük át az oldalakat!
A baloldalon (elméletileg bal oldal, gyakorlatilag nem az) az MSZP az úr. Vele pontosan szemben áll a FIDESZ a jobb oldalon. A pártpolitikai alapú vitáknak nincsen helye, ugyanis az MSZP szavazó pont annyi negatívumot tud elmondani a Fideszről, mint a Fideszes az MSZP-ről. A koalíció másik tagja az SZDSZ, vele szemben az MDF lenne mérvadó. A helyzet ugyanaz. Mindegyikről pontosan ugyanannyi negatívumot lehet elmondani.
Világos tehát, hogy a Fidesz a jobboldal MSZP-je, az MDF pedig a jobboldal SZDSZ-e! Az erők kiegyenlítődnek, a parlament (alaposan döcögve bár,) de működik, a választó kapkodja a fejét. Jellemzően megmarad bepalizhatónak a következő választásra, mint egy jól irányzott nagymama -féle befőtt. A szavazó eláll. Nem romlik meg! Bármikor elővehető, bármikor lehet rá hivatkozni, bármikor bepalizható pár (cukormázzal jó alaposan leönthető) ígérettel. A választó jellemzően az életéért küzd. Szeret oda szavazni, ahol reméli eme küzdelmének nagyobb eredményességét.
A helyzet azonban az, hogy megint átverik, a földjét eladják külföldieknek, adókkal megnyomorítják, a költségei a csillagos eget verdesik, és minden hullik szét körülötte. De legalább a meggyőződésének megfelelő párt van hatalmon, vagy ha mégsem, akkor is van kit szidni a túloldalon! Egyén! Sziget a simának látszó politikai vízen. Az idők azonban változnak, és akinek van rá füle meghallja! A nemzeti radikális oldal ezidáig egyáltalán nem volt tényező, ám a káosz annyira kiteljesedett, hogy immáron ők a leginkább hitelesek. A baloldalon a nyíltan kommunista Thürmer -féle munkáspárt, középen a zöldek, és a Jobb szélen a fasisztának kikiáltott (ám nem az) Jobbik. Ők a parlamenten kívüliek. Ők azok, akik nem lopnak, nem csalnak, nem a saját pecsenyéjüket sütögetik. Egyrészt (jó értelemben vett módon) radikálisan elvakultak, (jellemzően mindegyik a nemzetet tekinti az elsőnek) másrészt semmiféle pecsenyéjük nincsen, és nem is lehet, mert a parlamenti pártok már az összes húst ellopták.

A Politikai pánik oka valójában Gyurcsány Ferenc, de valahol áldás is ez az ember. Tetszik vagy sem!
Mennyivel könnyebb lenne, ha a Fidesz nyert volna a választásokon? Egy szép nagy rózsaszín köd lebegne még mindig körülöttünk, és észrevétlenül folyna el a nemzet. Úgy, hogy a demokrácia álmát álmodva, a védekezés legcsekélyebb jelét sem mutatva, egyszerűen átaludnánk kipusztulásunkat! Az 1949-ben kezdődött kóma folytatása. Mindössze 1989-ben átfordultunk a másik oldalunkra. Olyannyira igaz ez, hogy a legradikálisabb Nemzeti érzelmű csoportok is többször említették már meg, hogy eredményeik, amelyeket elértek az elmúlt két évben mind Gyurcsánynak köszönhetőek. A Nemzeti oldal, és a parlamenten kívüli pártok kezdik megkapni azt a figyelmet, amelyet a parlamenten belüli pártok próbáltak minél jobban elterelni róluk. Valljuk be, a legügyesebben a Fidesz műveli ezt a ,,ködösítő" technikát. A Fidesz ,,sokkal ügyesebb MSZP" mint azt hinnénk. A baj akkor kezdődött, amikor Gyurcsány már akkorát rúgott az alvóba, hogy az elkezdett ébredezni. Baj van! A nemzet elkezdett felébredni. És bizony azt a veszélyt hordozza magában, hogy nem lesz több sütögetni való pecsenye!

Ennek a szisztémának a leglátványosabb jelei a Magyar Gárda körül kialakult hisztériában mutatkoznak meg. A Fidesz -nyilván valóan- úgy gondolta, hogy a Magyar Gárda egy megmosolyogható kezdeményezés, amihez majd csatlakozik pár száz ember (tehát mennyiségileg nem nevezhetők szavazati tényezőnek) és kb.: ennyi. Ekkor a Fidesz erősen hangsúlyozta a ,,törvényes kereteket, amíg betartják semmi gond", ,,alkotmányos joguk nekik is van", és hasonló, a Nemzeti radikálisok számára ,,ehető" érveket. Ám a helyzet gyökeresen megváltozott. A Magyar Gárda taglétszáma látványosan bővül újra és újra, a lakosság körében a szimpatizánsok száma pedig száz ezres mennyiségben érhető tetten. A Fidesz tehát igenis számolni kénytelen vele. Nem marad más hátra, mint csatlakozni a gárdát ellenzőkhöz. Ez most közös politikai érdek, ugyanis a Fidesznek sem érdeke a gondolkodó szavazóbázis. Ő szeretne ugyanabban a ,,langyos vízben" lubickolni, amely eddig körülvette. Levonhatjuk tehát a konklúziót: A Nemzeti törekvések legfőbb ellenlábasai az Antalli örökség haszonélvezői! Nekik a Gárda, és a Nemzeti oldal nyűg, egy probléma, amely szöges ellentétben áll a ,,lubickolással"! Elpusztítandó tehát. Ezért aki nem ért egyet az MSZP-SZDSZ-FIDESZ-KDNP-MDF elittel, az kizárólag fasiszta, náci, szélsőséges, antiszemita, rasszista lehet. Szilvásy nem egyszer terror veszélyt visított, nyíltan ,,terroristázva" ezzel a nemzetieket. A saját szavazóikat bélyegzik meg, ha mernek más utat keresni!
Nem véletlen, hogy a KDNP-t magába olvasztotta, a kisgazda pártot pedig szétverte a Fidesz! Ez a fordulat tetten érhető Szabó János nyilatkozata által kiváltott viharban. A Fidesz is lemondásra szólítja fel! Az MDF természetesen (jobboldali SZDSZ-hez hűen) habzó szájjal tiltakozik. Az MDF-SZDSZ, és a Fidesz-MSZP retorika ezen ügyben is jól összepárosítható.

Be kell ismernünk. A Parlamentáris képviseleti Demokrácia hazánkban teljesen kudarcot vallott, mert jelenleg nincsen olyan nagyobb párt a parlamentben amely valóban a honpolgárokat képviselné! Minden eredményük a Magyarság megvezetéséből, és Antall József hibáiból származik. Teljesen mindegy melyik oldalon állnak, és mit hangoztatnak. A tisztes Magyar ember, aki olyan képviselőt szeretne, akiben tényleg lát jövőt, az nem tehet mást, mint a parlamenten kívüli pártok, és a (valóban!!!) független jelöltek közül válogat. Nincsen más választása, mint teljesen, és maradéktalanul leszavazni az összes jelenleg ismert nagy pártot, ezzel pedig az Orbán-Gyurcsány vitának véget vetve, hiteles embereket a parlamentbe juttatva, a szó legszorosabb értelmében kitisztítani a látását a mostani szándékos ködtől. A Magyar embert teljesen mindegy melyikük veszi palira, palira lesz véve. Több párt, és több független képviselő is próbálkozik a választásokkor bármiféle figyelmet kiharcolni magának, de a nagy pártok jellemzően elnyomják, nem engedik szóhoz jutni, lejáratják őket. (mikor melyik a célra vezetőbb?). Vegyük észre. A jobboldal MSZP-je a Fidesz. A jobboldal SZDSZ-e az MDF. Lehet szavazgatni négyévente, kérdés, hogy akarunk-e, vagy megreformáljuk végre a demokráciánkat? Lássuk be! Amíg ezek a nagy pártok ülnek a parlamentben, képtelenség megoldani a problémáinkat. Igenis új emberek, új pártok, új alkotmány (amit most tekintünk annak bevallottan ideiglenesnek lett szánva már 1989-ben is), új törvények! De legfőképpen új gondolkodás, amely alapja lehet az új demokráciánknak, ha kell akkor a IV. Magyar Köztársaságnak. A harmadik sajnos elvásott...

Én kimondom. A jelenlegi demokráciánk élt 18 évet. 1989-2008 Béke Poraira!

-strogg-

FÚSZ

Kapcsolódó anyagok:
Egykori miniszter a Gárda mellett: a kisebbség a többség javait fogyasztja jogtalanul!

A Fidesz lemondásra szólítja fel a volt kisgazda minisztert

Kezdődik a fideszes elhatárolósdi: persze nem a cigánybűnözőktől, hanem a Magyar Gárdától

http://fusz.hu/node/7790
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánybűnözőktől, kipusztulásunkat, összepárosítható, megmosolyogható, erkölcstelenség, leglátványosabb, eredményességét, demokráciánknak, kiegyenlítődnek, legradikálisabb, meggyőződésének, megnyomorítják, választásokkor, szimpatizánsok, megvezetéséből, bepalizhatónak, köztársaságnak, demokráciánkat, maradéktalanul, megreformáljuk, problémáinkat, választásokon, külföldieknek, természetesen, legcsekélyebb, észrevétlenül, parlamentáris, kezdeményezés, ideiglenesnek, legügyesebben, gyakorlatilag, pecsenyéjüket, honpolgárokat, ellenpólussal, pártpolitikai, mennyiségileg, káosz egyensúlya, elmékben megfogant, politikai erkölcstelenség, politikai erők, vízben fürdőzni, ellentétes politikai, felületes szemlélő, parlamenti pártok, egyik oldal, másik ellenpólussal, totális káosz, választó pedig, test ebben, jobb oldalon, pártpolitikai alapú, koalíció másik, Gyurcsány Ferenc, Magyar Gárda, Szabó János, Antall József, Magyar Köztársaságnak, Béke Poraira, Magyar Gárdától,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Esti kép  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Png lepke  Nevem  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Alázat  Idő  Lóhere  Facebookon kaptam Krisztinától  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ami embereknek lehetetlen, az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Leonardo da Vinci gondolata  Jó éjszakát  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Csak a fogyatkozás látható  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png virág  Julian Brass gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyon különös  Minden harmadik...  Png telefon  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png nő  Akarat  Egy hatékony szolga  Png csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png telefon  Alvó cicák  Az igazi szeretetért rendszeri...  Irgalom és ítélet  Idő  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Png lepke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Akarat  Nevem  Nem tudhatod  Egy maradéktalanul uralt világ 
Bejegyzés Címkék
káosz egyensúlya, elmékben megfogant, politikai erkölcstelenség, politikai erők, vízben fürdőzni, ellentétes politikai, felületes szemlélő, parlamenti pártok, egyik oldal, másik ellenpólussal, totális káosz, választó pedig, test ebben, jobb oldalon, pártpolitikai alapú, koalíció másik, helyzet ugyanaz, jobboldal MSZP-je, jobboldal SZDSZ-e, erők kiegyenlítődnek, választó kapkodja, következő választásra, szavazó eláll, választó jellemzően, életéért küzd, helyzet azonban, földjét eladják, csillagos eget, meggyőződésének megfelelő, simának látszó, idők azonban, nemzeti radikális, káosz annyira, leginkább hitelesek, nyíltan kommunista, fasisztának kikiáltott, parlamenten kívüliek, saját pecsenyéjüket, nemzetet tekinti, összes húst, szép nagy, demokrácia álmát, védekezés legcsekélyebb, 1949-ben kezdődött, másik oldalunkra, legradikálisabb Nemzeti, parlamenten kívüli, parlamenten belüli, elkezdett ébredezni, nemzet elkezdett, veszélyt hordozza, leglátványosabb jelei, megmosolyogható kezdeményezés, helyzet gyökeresen, lakosság körében, szimpatizánsok száma, gárdát ellenzőkhöz, gondolkodó szavazóbázis, kizárólag fasiszta, saját szavazóikat, kisgazda pártot, fordulat tetten, parlamentben amely, honpolgárokat képviselné, tisztes Magyar, összes jelenleg, parlamentbe juttatva, mostani szándékos, választásokkor bármiféle, nagy pártok, célra vezetőbb, harmadik sajnos, jelenlegi demokráciánk, többség javait, volt kisgazda, fideszes elhatárolósdi, cigánybűnözőktől, kipusztulásunkat, összepárosítható, megmosolyogható, erkölcstelenség, leglátványosabb, eredményességét, demokráciánknak, kiegyenlítődnek, legradikálisabb, meggyőződésének, megnyomorítják, választásokkor, szimpatizánsok, megvezetéséből, bepalizhatónak, köztársaságnak, demokráciánkat, maradéktalanul, megreformáljuk, problémáinkat, választásokon, külföldieknek, természetesen, legcsekélyebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.